Gekleurd glas - Glashandel Topglass

Glas is een uniek maar breekbaar product, dat vraagt om ervaren handen. De specialisten van Topglass in Torhout hebben de nodige expertise én het juiste materieel in huis om de juiste en mooiste glazen producten te plaatsen: binnen- en buitendeuren, balustrades, wandbekleding, douches, tafeltabletten, enzovoort. En dat in verschillende uitvoeringen: transparant, gezandstraald, gezuurd, gekleurd, … Of in een combinatie van bewerkingstechnieken!

De talloze mogelijkheden van glas

Glas geeft uw interieur en gevel een uitgesproken meerwaarde. Het breekt licht specifiek, en doet een ruimte groter lijken. In de vorm van een matte scheidingswand, een douchecabine in gehard glas, of een tafelblad dat heel zacht het daglicht weerkaatst, zorgt het voor de juiste atmosfeer. Bovendien vormt het een perfecte combinatie met eender welk bouwmateriaal (zoals hout, metaal en natuursteen).
Dankzij hoogrendementsglas is het risico op torenhoge energiefacturen beperkt. En dan zwijgen we nog over de andere voordelen: het verruimt uw woning, brengt natuurlijk licht binnen en biedt (indien versterkt) de beste bescherming tegen ongewenst bezoek. Bovendien brengen zonwerende en akoestische beglazing nog extra comfort in uw leefomgeving.

Inspiratie opdoen over gekleurd of gelakt glas?

Wilt u meer weten over de glazen kwaliteitsproducten van Topglass, en de werkwijze van onze vakmensen? Of maakt u graag een afspraak om uw concrete project en mogelijkheden te bespreken? U bent altijd welkom in Torhout voor een vrijblijvend gesprek of een rondleiding. Op onze website vindt u alvast enkele realisaties, én een handige button waarmee u in één klik een offerte opvraagt! Contacteer ons!

Lacobel

Topglass

Veiligheidsglas voor uw douchedeuren en douchewanden - Topglass Torhout