Glazen Relingen, balustrades en leuningen

Topglass in Torhout is al jarenlang een trendsetter in glas. Wij leveren ons maatwerk aan particuliere en industriële klanten. Deuren, douchewanden, spiegels, lacobel (gelakt glas), balustrades, veiligheidsglas en nog veel meer. We plaatsen ze/het allemaal. U bent altijd welkom in onze uitgebreide showroom!

Glazen balustrades, relingen & trapleuningen op maat

De vakmannen van Topglass meten, leveren en plaatsen relingen, trapleuningen en balustrades in glas. In alle mogelijke afmetingen/steeds op maat. Onze producten zijn honderd procent veilig. Vooral omdat we de te volgen normering steeds toepassen bij het gebruik van letterlijk (gelaagd en getemperd) veiligheidsglas. De combinatie van glas met kunststof, aluminium, houten, stalen of inox profielen is heel stijlvol.

Glashandel Torhout - Talloze bewerkingsmogelijkheden

Glas is door zijn tijdloos karakter de ideale afwerking voor elk type interieur. Hoe komt dit? Wel, door de combinatie van maatwerk én de talloze bewerkingsmogelijkheden kunnen al onze producten volledig gepersonaliseerd worden. Wilt u een balustrade in klaar glas? Of liever een gezuurde, gezandstraalde of zelfs gekleurde beglazing? Alles is mogelijk. Wij helpen u doorheen onze mogelijkheden, en meten alles zorgvuldig bij u op. Akkoord met onze prijs? We gaan aan de slag in ons atelier, en even later geniet u van het prachtige resultaat in uw woning, winkel, kantoor of bedrijf. Contacteer ons voor verdere informatie!

Topglass

Relingen, trapleuningen en balustrades in glas