Veiligheidsglas: glasharde zekerheid door Topglass

Weg met de broze reputatie van glas. De vakmannen van Topglass bieden u een oplossing die de veiligheid garanderen voor de gebruikers van uw woning, winkel, kantoor of bedrijf. Pas op: we spreken niet over inbraakwerendglas, dat met zijn verschillende glasbladen en folies ongewenst bezoek tegenhoudt – veiligheidsglas beschermt de bewoners zélf.

Veiligheidsglas

Met veiligheidsglas is de kans op gevaarlijke scherven (en dus verwondingen) nihil. We verharden ons floatglas op 600 °C, en koelen het dan heel snel af. Wanneer het breekt, valt het uiteen in heel kleine stukken, en dus niet in aartsgevaarlijke grotere scherven. Bovendien staat veiligheidsglas een esthetisch verantwoorde uitvoering helemaal niet in de weg!

Glashelder Veiligheidsglas

Veiligheidsglas geeft u een comfortabel gevoel, zeker wanneer er kinderen of senioren bij u rondlopen. Maar kost het ook meer dan gewoon glas? Wij beantwoorden graag al uw vragen tijdens een vrijblijvend gesprek. Weet u nu al genoeg? Bezoek onze website, en klik er de ‘vrijblijvende offerte’-knop aan. Topglass garandeert een snelle en efficiënte uitvoering, met oog voor het kleinste detail. Wedden dat u onze volgende tevreden klant wordt? Contacteer ons voor verdere informatie over onze douchedeuren en douchewanden!

Douchedeuren en douchewanden door Topglass te Torhout

Topglass

Veiligheidsglas voor uw douchedeuren en douchewanden - Topglass Torhout